Kategória: jatek

A Játszótérland hinta választéka

Attól függően, hogy hivatalunkból fakadóan különböző játszótéri játékok vásárlásán, vagy épp magánszemélyként saját otthonunkba szánt kerti játékok vásárlásán gondolkodunk, végül egy meglehetősen széles termékkínálattal találkozunk, melyből talán csak a bőség zavara miatt esik nehezünkre a választás. A megannyi vállalkozás közül, akik hinta gyártással és forgalmazással foglalkozik, a Játszótérland hinta kínálatát emelnénk ki, mivel a honlapjukon számos olyan elemet találhatunk melyekkel talán már találkozhattunk itt-ott, azonban itt egy helyen megtalálhatóak, összehasonlíthatóak. A Játszótérland weboldalán kétféle fő kategória megjelölést láthatunk, az egyik a közterületi, a másik pedig a lakossági. A kettő közt pusztán annyi a különbség, hogy míg a lakossági hinták esetében szélesebb anyag és formatervezést láthatunk, ezek jóval inkább tartoznak a könnyűszerkezetes, könnyen amortizálható darabok közé, addig a közterületi hinta kínálatban jóval masszívabb, acélszerkezetes és időtállóbb darabokat látunk majd, melyek akkor sem fognak leszakadni a felfüggesztési helyéről, ha már az ezredik gyerek csimpaszkodik rajtuk aznap. Továbbá a közterületi hinták esetében van egy olyan megkötés is, hogy különféle EU-s szabványoknak kell megfelelnie a játszótéri elemeknek. Azaz nem mindegy, hogy milyen anyagból, milyen formatervezéssel készülnek ezek a darabok. Ha egyedi elképzelése van, akkor érdemes szemezgetni a Játszótérland termékei között.

Miért van szükség EU szabvány játszótér kialakítására?

A különféle játszótereken mindenféle játékokat láthatunk manapság, vannak hagyományos játszótéri elemek és új készségfejlesztő játékok is. De nem is ez a legnagyobb különbség köztük és a mai felnőtt generáció gyermekkorában lévő játszótéri elemek között. Ma már a játszóterek kialakításakor meg kell, hogy feleljenek az elemek az EU szabvány játszótér előírásoknak. Sokan azonban nem tudják, hogy ezek az EU szabvány játszótér előírások pontosan mit is takarnak. Lényegében beszélhetünk olyan kikötésekről, melyek az adott játszótéri elemet biztonságosabbá teszik, illetve vannak méretbeli, anyagbeli előírások, amelyeknek meg kell felelnie az adott játszótérnek. Egy tipikus EU szabvány játszótér ma úgy néz ki, hogy különféle színes fémekből, műanyagból készítik a játékok szerkezetét, mely jóval tartósabb mint a korábban oly divatos fából készült szerkezet, ami pár éven belül az időjárási körülményektől függően tönkre is ment. A Faberland kínálatában számos olyan játék közül válogathatnak az önkormányzatok megbízottai vagy az intézményvezetők, melyek megfelelnek az EU szabvány játszóterek előírásának, a cég modern, biztonságos és minőségi eszközökön túl vállalja az elhelyezést, beépítést is.

Rendeljen videojátékot kényelmesen, otthonról!

A videojátékbolt.hu online üzlet, ahol a legújabb konzolokat és videojátékokat árusítjuk. Célunk, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő gépet és játékot, így minden felületünkön részletes információkkal szolgálunk: kezdve a honlapunkkal, melyet rengeteg információval szereltünk fel. Minden egyes játékunknál, és konzolunknál részletes leírást készítettünk, hogy a vásárlóinknak ne kelljen különböző oldalakat felkeresnie, ha dönteni szeretnének azzal kapcsolatban, hogy kell -e nekik egy játék vagy sem. Budapesten több nagy bevásárlóközpontban megtalálhatóak az üzleteink, ahol személyesen is segítünk a választásban. Segítünk a kezdőknek, hogy megtalálják azt a játékot, mely a legjobban elnyeri a tetszésüket.

Playstation 4 pro játékok másolás

A Playstation 4 pro beharangozása után sok kérdés felmerülhet azon felhasználók fejében akik váltani szeretnének PRO-ra. Egyik legégetőbb kérdés az lehet, hogy a Playstation 4-en futtatott játékokat, hogyan lehet majd átvinni a PRO-ra? Úgy látszik, hogy könnyebb a dolog mint azt bárki is remélte volna. Mivel a Playstation 4 PRO már megérkezett és nyilvánvalóan tudjuk, hogy egy sokkal erősebb masináról van szó mint az elődje ezért sokan elgondolkozhatnak annak beszerzéséről. Több felhasználó is érdeklődött fórumokon, blogokon, hogy a két gép között, hogyan valósulhat meg az adatok átmásolás, mert bizony vannak olyan információk amiket nem szívesen veszít el az ember, például mentések, vagy a játékokról készített videók. A hivatalos válasz az hogy csak egy Ethernet kábel kell két gép között, továbbá annyi kel, hogy mind a két konzolba ugyan azzal a felhasználónévvel kell bejelentkezni, miután ez meg van csatlakoztassuk össze a két gépet, az adatok automatikusan szinkronizálásra kerülnek. Sőt, ez a művelet akár két darab Playstation 4, és két Playstation 4 Pro konzollal is elvégezhető. Tehát mindenki megnyugodhat nem kell napokat eltölteni az adatok másolgatásával.