A Játszótérland hinta választéka

Attól függően, hogy hivatalunkból fakadóan különböző játszótéri játékok vásárlásán, vagy épp magánszemélyként saját otthonunkba szánt kerti játékok vásárlásán gondolkodunk, végül egy meglehetősen széles termékkínálattal találkozunk, melyből talán csak a bőség zavara miatt esik nehezünkre a választás.

A megannyi vállalkozás közül, akik hinta gyártással és forgalmazással foglalkozik, a Játszótérland hinta kínálatát emelnénk ki, mivel a honlapjukon számos olyan elemet találhatunk melyekkel talán már találkozhattunk itt-ott, azonban itt egy helyen megtalálhatóak, összehasonlíthatóak.

A Játszótérland weboldalán kétféle fő kategória megjelölést láthatunk, az egyik a közterületi, a másik pedig a lakossági. A kettő közt pusztán annyi a különbség, hogy míg a lakossági hinták esetében szélesebb anyag és formatervezést láthatunk, ezek jóval inkább tartoznak a könnyűszerkezetes, könnyen amortizálható darabok közé, addig a közterületi hinta kínálatban jóval masszívabb, acélszerkezetes és időtállóbb darabokat látunk majd, melyek akkor sem fognak leszakadni a felfüggesztési helyéről, ha már az ezredik gyerek csimpaszkodik rajtuk aznap.

Továbbá a közterületi hinták esetében van egy olyan megkötés is, hogy különféle EU-s szabványoknak kell megfelelnie a játszótéri elemeknek. Azaz nem mindegy, hogy milyen anyagból, milyen formatervezéssel készülnek ezek a darabok. Ha egyedi elképzelése van, akkor érdemes szemezgetni a Játszótérland termékei között.