Kategória: haz-lakas

Beltéri ajtók

A beltéri ajtó ma már nem csak szimplán egy kiegészítője az otthonunknak.Napjainkban már számos darabot találsz amelyek lehetnek MDF,CPL ,Fa és még számos típusok.Az ajtó kiválasztásánál a legfontosabb tényező a minőség.Ha nem jó minőségű ajtót választunk akkor az rövid időn belül megbosszulja magát.Megereszkedik és vetemedni kezd.Ebből kifolyólag vásárolhatunk újabb típusokat, és újból az egész lakást felforgathatjuk az ajtó cserék miatt.Segítségedre lehetünk a felmérés során is melyet szívesen elvégzünk ingyen,ha nálunk rendeled meg az ajtóidat.De kérheted a mi szakértelmünket is az ajtó kiválasztásánál.Ajtóinkat rövid határidővel rendelheted meg.Amit természetesen házhozszállítjuk önnek.

A Legszebb irodai sötétítő függönyök ITT!

Az irodai sötétítők remek belső árnyékolok, amelyeket persze lakásokbak is lehet használni. A kíváncsi tekintetek elől elzárja az irodát, de jó szolgálatot tehetnek a 100%-ban fényzáró sötétítő függönyök prezentációk tartásakor vagy videók vetítésekor is. A 100% Black out függönyök ezen felül még kizárják és vagy bent tartják a meleg egy részét is, amivel igy még a költségek is csökkenthetőek. Esztétikus megjelenésükkel csak tovább erősitik a vállalat megjelenését a róla kialakult képet, amit már csak a megfelelő karnisokkal is még tovább lehet fokozni. Vezetői irodákba, tárgyalókba alkalmas lehet a sötétítő függönyöket elegáns, klasszikus csavart egy vagy kétfejes függöny elkötőkkel kikötni, avagy díszíteni. Mivel egy bizonyos mértékig szűri a kívülről beáramló port, szmogot érdemes gyakrabban tisztítani, hogy ne jusson belőle por vagy levegőben szálló szennyeződés az iroda levegőjébe. Az irodai függönyök tisztításakor minden esetben a gyártótól vagy a forgalmazótól kapott instrukciókat kell figyelembe venni, azaz, hogy milyen hőfokon, hogyan-milyen programmal mosható, használhatóak. -e vegyi anyagok, szárítható -e gépben vagy van-e bármilyen más speciális elvárás velük kapcsolatban. Közintézmények, hotelek, szállodák, éttermek részére rövid határidővel függönyök készítése nagy mennyiségben is!

Költséghatékony otthoni dekoráció megoldás.

Ha nem szeretnél sok pénzt rászánni, de mégis fel akarnád dobni valamivel az otthonodat, akkor a legjobb megoldás a Tükör matrica lehet. Könnyedén mindenféle fúrás faragás nélkül felhelyezheted szinte bármilyen síkfelületre. Méretre szabottan, de akár saját magad által kivágott minták formájában is felteheted a dekorálandó felületre. Teheted az előszobába, nappaliba, szobába, de akár még a fürdőbe is, hiszen vízálló a felülete, így a pára sem tesz benne kárt. A különböző alakzatokba, formákban felhelyezhető öntapadós tükör matricák kiváló lakás dekorációs elemek. amelyekkel optikailag is növelheted a teret. Használhatod tükörként is de persze az ilyen dekorációs elemek nem érik el a hagyományos tükröknél megszokott éleséget, de mondjuk az előszobában egy ruha igazitáshoz teljesen megfelelnek. A lakás bármelyik pontján jól mutatnak a tükör matricák, amiket rakhatsz vízszintesen, függőlegesen vagy bármilyen alakzatban, aminek csak a képzeleted szabhat határt. Nagyobb felületek lefedésére is teljesen alkalmas igy akár óvodák, iskolák, irodák üresen tátongó falainak dekorálására is alkalmasak lehetnek. Az öntapadós tükör matricákkal a faldíszítést teljesen újra gondolhatod, és webshopunkban válogathatsz is többfelé méretben és kivitelben. Otthoni Cuccok webshop -Kreatív és ötletes megoldások otthonra.

Mai téma: a műanyag ablak

Ennek a cikknek a célja, hogy az olvasók szemében jobban előtérbe kerüljön a műanyag ablak, mely egy rendkívül elterjedt megoldás a hazánkban. A következő sorok segítséget jelenthetnek azok számára, akik nyílászáró csere, lakásfelújítás vagy építkezés előtt állnak, bár mindenki másnak is hasznára lehetnek. Mindenekelőtt egy hazai vállalkozásra hívnám fel a figyelmet, hiszen a Daidalos többek között egy olyan műanyag ablak forgalmazó, amely minőségi gyártmányokkal nyerte el már sok vásárló bizalmát. Lehet meglepő, de nem mindenki találja meg könnyen azt a céget, akitől legszívesebben szeretne műanyag ablakot rendelni. A Daidalos azért számít olyan cégnek, amit szívesen tud ajánlani másnak is az ember, hiszen prémium német minőségű termékekkel foglalkoznak ezen a területen is és megengedhető áron tudnak az emberek ezekhez hozzájutni. Bár itthon nagy mértékben a két rétegű üvegezés gyártmányai vannak jelen sok otthon esetében, a cég által kínált műanyag ablak három rétegű üvegezés alapján készül. Ez pedig azt jelenti, hogy sokkal hatékonyabbak a hőszigetelés és még a hangszigetelés szempontjából is. Persze ez nem jelenti azt, hogy a műanyag ablaknak a megjelenésére nem tesznek hangsúlyt, hiszen ez a mai korban egy annyira fontos szempont a nyílászáró vásárlásnál, hogy nem is lehetne figyelmen kívül hagyni. Viszont érdemes a funkcionális tulajdonságokat is előtérbe helyezni és hagyni, hogy ezek is befolyásolják a döntésünket, hiszen ezek alapján lesz számokban is mérhető eredménye a választásunknak.

Modern teljeskörű lakásfelújítás

Ismét egy szolgáltatás, amely szorosan kapcsolódik az ingatlanok nagyon pörgő világához, mégpedig a modern teljeskörű lakásfelújítás. Ez az építőipar azon ága, amely folyamatosan profitál a magyar kormányzat lakhatást segítő programjaiból. Illetve persze amikor egy ingatlan tulajdonost cserél, akkor bizony mindig felmerül a lakásfelújítás gondolata. A Barabás Kft közel két évtizede van a piacon és igazán elmondhatjuk, hogy már az indulás előtt, a precízen összeállított árajánlat segítségével igyekszünk megfogni az ügyfelet. Ezt követően pedig hűen tartjuk magunkat az árajánlathoz, nálunk nincsenek több százezer forintos csúszások. A Barabás Kft várja Önt is!

Műfű erkélyre: egy mini kert a teraszom egyik sarkában

Hozzájutottam egy meglehetősen nagy erkéllyel rendelkező lakáshoz, melyet az utóbbi hónapokban majdhogynem kihasználatlanul birtokoltam egészen addig, amíg nem jött a műfű erkélyre telepítésének az ötlete. Egész eddig nem igazán voltam az a fajta ember, aki szeret kiülni az erkélyére, hiszen az összes korábbi lakásaimhoz olyan erkélyek tartoztak, melyekre mindenki rálátott a szemközti lakásokból. Érthető módon kicsit kellemetlenül éreztem magamat emiatt. Új lakásomban már mások a körülmények és nem annyira látnak rá az emberek a balkonomra, de a rossz berögződés megmaradt. Aztán idén nyáron a férjem meglepett egy kerti asztal szettel, amit a nagy erkély egyik végében felállítottunk. Sok romantikus vacsoránk volt az erkélynek ezen oldalán, mígnem a kisfiúnk bejelentette, hogy szeretne velünk több időt tölteni kint, amikor még nem volt műfű az erkélyen. Az egyetlen gond csak az volt, hogy nem szívesen engedtem őt a hideg kövön ülni. Ekkor állt elő a férjem a gondolattal, hogy mi lenne, ha műfű kerülne oda. Korábban sose jutott eszembe, hogy műfű erkélyre is kerülhetne, de miért is ne? - gondoltam. Felvettük a kapcsolatot a Grassland céggel, akik hamarosan ki is jöttek a lakásunkra, felmérték a terepet, majd segítettek a műpázsit kiválasztásában. Azóta úgy gondolom, hogy igen is való műfű erkélyre, ráadásul nem is kell feltétlenül, hogy mindez természetellenesen, furcsán nézzen ki.

Vegyen bababútort online a Mamillától!

A Mamilla babakocsi és bababútor üzlet, ahol mindent megtalál, ami a család legújabb jövevényének kellhet. Üzletünkben egyaránt figyelembe vesszük a babák, illetve a szüleik igényeit és kényelmét. A babaszoba kialakításakor a legfontosabb elemek értelemszerűen a bababútorok, melyek a Mamillánál egyedi formatervezésűek, a babaágyainkból könnyen kiemelhető a kisbaba, illetve kombinálva vannak polcos, szekrényes elemekkel is, valamint pelenkázóasztallal is. Ezek a 2-, vagy 3 az 1-ben megoldások sok szempontból megkönnyíthetik a szülők dolgát, hiszen nem csak dizájnosak ezek a bútorok, hanem praktikusak is. Kis helyen is elférnek, ezáltal akár egy pici lakásba is elhelyezhetőek.