Alapítson céget a legjobb hazai cégcsoportnál!

A Logosz egy dinamikusan fejlődő cégügyekkel foglalkozó cégcsoport, melynek az az elsődleges célkitűzése, hogy megkönnyítse a kezdő és a már céggel rendelkező vállalkozók számára a cégügyek gyakorlását. A fővárosban 12 irodával rendelkezik a cégünk, vidéken pedig minden nagyobb városban megtalálhatják irodáinkat.
Debrecen is otthont az egyik irodánknak, ahol igénybe vehető a székhelyszolgáltatás + cégalapítás csomagunk. Ezzel az ajánlattal azoknak az ügyfeleinknek akarunk segíteni, akik egy jó ötlet birtokában állnak, és szeretnék munkájukat lecserélni saját vállalkozásuk építésére, viszont nem rendelkeznek olyan jogi-, illetve gazdasági ismeretekkel, hogy ezt megvalósítsák. Segítünk a cégalapítással kapcsolatos kérdései megválaszolásában, és tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy milyen cégforma illetve adózási forma lehet az Ön számára a legkedvezőbb.
A céget csak úgy tudja bejegyeztetni, ha kijelöl egy címet, ahova majd a hivatalos levelei érkeznek. Ezen a címen kell fogadni és tárolni a hivatalos postaküldeményeket, ezért olyan címet érdemes kijelölni, mely fix, nem változik, stb. Mi segítünk abban, hogy a székhellyel kapcsolatos ügyintézései a minimálisra csökkenjenek, ezért biztosítjuk az Ön számára a kedvező árú székhelyszolgáltatásunkat. A cégalapítás és a székhely problémája is megoldódik, ha minket választ, és Önnek csak azzal kell foglalkoznia, amivel eredetileg is szeretett volna.